Eurovia

Een jubileum is een uitgelezen moment om stil te staan bij wat je als bedrijf hebt opgebouwd. En aan wie je dit te danken hebt. Eurovia timmert al 70 jaar aan de Duitse snelweg. Deze milestone wilde het bedrijf graag vieren met haar vaste klanten en trouwe medewerkers, die door weer en wind bouwen aan bereikbaarheid.

Customer Loyalty
Eurovia

Eurovia Deutschland

Eurovia behelst de gehele keten van wegenbouw. Van het winnen van grondstoffen en de productie van bouwmaterialen tot projectplanning en aanleg van hoogwaardig wegdek. Deze ‘transportgigant’ werkt door heel Duitsland aan het wegennet van vandaag en van morgen. Het 70-jarig bestaan wilde het bedrijf voorzien van een persoonlijke, vrolijke noot. De keuze viel op een bluetooth-speaker, die tegen een stootje moet kunnen.


De toon is gezet

Over het antwoord op de vraag welk product aan deze voorwaarden voldeed, hoefde Leoprinting niet lang na te denken: de JBL-speaker. Met z’n uitstekende geluidskwaliteit, water- en stofdicht design en uitgebreide mogelijkheden om de speaker volledig te bedrukken en personaliseren, was de keuze snel gemaakt. Leoprinting heeft voor Eurovia de JBL Flip 5 volledig bedrukt in de huisstijl van het bedrijf uit Hamburg. Daarmee wordt de toon gezet, onderweg én langs de weg.


Een persoonlijke blijk van waardering

Een relatiegeschenk is veel meer dan een cadeautje. Deze persoonlijke touch draagt bij aan het versterken van de relatie en het vertrouwen. Wil jij jouw relaties, klanten of bezoekers een persoonlijke blijk van waardering geven? Leoprinting is gespecialiseerd in het ontwikkelen van de perfecte giveaway. Om te bedanken. Om te herinneren. Op elke manier, maar vooral jouw manier. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor het ideale relatiegeschenk te bespreken.


Ontdek meer succesverhalen

Beyond Sports

Beyond Sports

Bekijk hele

Beyond Sports

Na een succesvol jaar wilde Beyond Sports iets extra’s doen voor medewerkers, klanten en relaties...

Company Loyalty
Libra Energy

Libra Energy

Bekijk hele

Libra Energy

Een relatiegeschenk waar je (duurzame) energie van krijgt! Klanten van Libra Energy zitten...

Company Loyalty
Olympisch Comité Luxemburg

Olympisch Comité Luxemburg

Bekijk hele

Olympisch Comité Luxemburg

Presteren op het moment dat het moet. Voor Leoprinting is promotie topsport. Elke dag werken we...

Brand Ambassador

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief