Migros

In een tijd waarin verschillende sociaal maatschappelijke thema’s dagelijks van grote invloed zijn op de samenleving, werpt supermarktketen Migros zich op als een betrokken ondernemer. Voor klanten, voor het eigen personeel én als bewuste inspirator voor brede gemeenschappelijke uitdagingen.

Company Loyalty
Migros

De grote, vriendelijke ‘Oranje Reus’ 

Migros is de grootste retailspecialist van Zwitserland. De supermarkt behoort wereldwijd tot één van de meest vooraanstaande ketens binnen haar sector. De ‘Oranje Reus’, een bijnaam die afgeleid is van de grote oranje M in het logo, staat midden in de samenleving. De meest belangrijke werkgever van Zwitserland, Migros heeft bijna 100.000 medewerkers in dienst, neemt die rol bijzonder serieus. Door actief aandacht te besteden aan maatschappelijke thema’s als cultuur, sport, gezondheid, opleiding, technologie en het klimaat levert het bedrijf in elke laag van de samenleving een waardevolle bijdrage aan een betere wereld.


Een hartverwarmend kerstgeschenk

De Zwitserse supermarkt zocht naar een passend kerstgeschenk voor haar medewerkers. De aanvraag was duidelijk: een duurzaam, praktisch geschenk, geheel in de huisstijl van Migros – voor dagelijks gebruik. Door een strakke deadline, moest het team van Leoprinting snel schakelen. Uiteindelijk stelden wij verschillende drinkbekers voor. De keuze van Migros viel op een thermosbeker met een gerecyclede, roestvrijstalen constructie met vacuümisolatie. Deze bekers houden dranken tot wel drie uur warm en zes uur koud. Het trendy design maakt deze duurzame drinkbeker tot een echte eyecatcher - handig voor onderweg én op kantoor.


Een investering die zich dubbel terugbetaalt 

Loyaliteit is niet te koop, loyaliteit verdien je. Jouw trouwe medewerkers en vaste klanten, daar kun je niet dankbaar genoeg voor zijn. Al die extra uren, tomeloze inzet en het vertrouwen in jouw bedrijf. Dat vraagt om een stukje waardering. Leoprinting helpt je bij het versterken van jouw betrokkenheid en zichtbaarheid. Met onze passie voor perfecte promotie word jij een werkgever die dankbaarheid uitdeelt. Want ondernemen is teamwork. En dat mag iedereen weten.


Ontdek meer succesverhalen

Van der Valk

Van der Valk

Bekijk Case

Van der Valk

Een zorgeloze overnachting begint met het gevoel van thuis. Samen met Van der Valk Hotels bezorgt...

Corporate Identity
The 52 Drop Project

The 52 Drop Project

Bekijk Case

The 52 Drop Project

Design ontmoet design. Voor The 52 Drop Project ontwikkelde Leoprinting een unieke klantervaring,...

Brand Awareness
Kuehne+Nagel

Kuehne+Nagel

Bekijk Case

Kuehne+Nagel

Het vastberaden verbinden van mens en product. Kuehne+Nagel stuurt al meer dan een eeuw de...

Corporate Identity

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief