The National Gallery

Samen met The National Gallery in Londen (UK) zetten wij het verhaal van Europese kunst op kleurrijke en inspirerende wijze kracht bij.

Brand Ambassador
The National Gallery

Kunst komt tot leven

Graag vertellen je meer over een van deze intensieve samenwerkingen, waar we trots op zijn. Samen met The National Gallery in Londen (UK) zetten wij het verhaal van Europese kunst op kleurrijke en inspirerende wijze kracht bij. Een bezoek aan dit wereldberoemde museum is dankzij Leoprinting een ware belevenis.


De droom van elke organisatie

Wanneer je zo blij bent als een kind dat je spontaan gaat vertellen over een mooie beleving... Een bezoeker of klant, die na een bezoek of samenwerking direct ambassadeur van jouw merk wordt. Het is de droom van elke organisatie. Naast het neerzetten van een ijzersterk merk en het ontwikkelen van een intrinsieke beleving kan je deze ervaring verder versterken. En dat is precies wat The National Gallery doet.


Kleurrijke herinneringen voor bezoekers

De reizende schilderijententoonstelling met werken van Jan Van Huysem van het museum wordt kracht bijgezet door het uitdelen van een bijzonder bloemkunstwerk. Vergelijkbaar met de bloemwerken op de schilderijen zelf met de boodschap dit zelf tot bloei te laten komen. Leoprinting en The National Gallery geven letterlijk kleur aan kunst door het aanbieden van groeipapier, waarmee bezoekers thuis een blijvende, kleurrijke herinnering creëren.


Ook blijvend impact maken?

Wil jij samen met Leoprinting werken aan waardevolle promotie en blijvend impact maken? Leoprinting realiseert succesvolle en persoonlijke promotie op maat – van unieke giveaways en luxe relatiegeschenken tot complete marketingstrategieën en zorgvuldig uitgewerkte communicatieplannen. Bouw en versterk relaties met een betrokken partner in marketing en print. Neem contact op met onze promotiespecialisten en maak werk van waardevolle promotie.


Ontdek meer succesverhalen

Uber

Uber

Bekijk hele

Uber

Als het om internationaal ondernemen gaat, zijn het de kleine lettertjes die tellen. Zéker voor...

Corporate Identity
ESPORTS ENGINE

ESPORTS ENGINE

Bekijk hele

ESPORTS ENGINE

Brand Ambassador
Beyond Sports

Beyond Sports

Bekijk hele

Beyond Sports

Na een succesvol jaar wilde Beyond Sports iets extra’s doen voor medewerkers, klanten en relaties...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief