The Performer’s Planner

Take the stage! Nu artiesten, entertainers, modellen, acteurs en muzikanten weer volop kunnen optreden, is het tijd om te werken en wennen aan vaste routines. Wat zijn jouw doelen? En hoe bereik je jouw doelen? Met The Performer’s Planner werk je aan je eigen succes en een glansrijke carrière.

Brand Ambassador
The Performer’s Planner

Een knallende doorstart van carrières

Nu de amusementsindustrie weer op volle toeren draait, is het tijd om de draad weer op te pakken. Je bent misschien je routine, motivatie en focus kwijt over wat je wilt bereiken en nastreven. Deze planner is je nieuwe beste vriend, die je helpt je dagelijkse gewoontes te creëren. In samenwerking met professioneel danseres, zangeres en model Hannah Hartland hebben we deze geweldige Performer's Planner ontworpen en ontwikkeld.


‘Samen mijn werk tot leven gebracht’ 

Tijdens de lockdown wilde Hannah op een creatieve manier bezig blijven, terwijl haar industrie op pauze stond. Door te kijken naar wat ontbrak in haar branche is het idee van 'The Performer's Planner' ontstaan. The Performer’s Planner is een ongedateerd, dagelijks mindfulness- en productiviteitsdagboek voor performers om te helpen doelen te stellen, positieve gewoontes te creëren en zich voor te bereiden op audities. “Dank Leoprinting voor het tot leven brengen van mijn werk’', aldus een enthousiaste Hannah. Meer weten over het ontwikkelen van jouw eigen planner? Lees dan onze uitgebreide blog.


Maak promotie vernieuwend en verrassend

Leoprinting brengt mensen, ideeën, drukwerk en promotie samen. Samen maken we werk van communicatiedoelstellingen. Het bereiken van jouw publiek, op de juiste manier. Promotie op maat. Jouw maat. Wil jij samen met ons werken aan waardevolle promotie en blijvend impact maken? Neem contact op met onze promotiespecialisten en geef vernieuwend en verrassend opvallen een passend podium.


Ontdek meer succesverhalen

Van der Valk

Van der Valk

Bekijk Case

Van der Valk

Een zorgeloze overnachting begint met het gevoel van thuis. Samen met Van der Valk Hotels bezorgt...

Corporate Identity
The 52 Drop Project

The 52 Drop Project

Bekijk Case

The 52 Drop Project

Design ontmoet design. Voor The 52 Drop Project ontwikkelde Leoprinting een unieke klantervaring,...

Brand Awareness
Kuehne+Nagel

Kuehne+Nagel

Bekijk Case

Kuehne+Nagel

Het vastberaden verbinden van mens en product. Kuehne+Nagel stuurt al meer dan een eeuw de...

Corporate Identity

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief