Waterdrop

Waterdrop is bekend van de smaakvolle ‘cubes’ die water drinken nóg lekkerder maken. Als bedankje voor hun steun ontvingen Waterdrop-klanten van het eerste uur een kleurrijk 'bedankkaartje' van groeipapier.

Customer Loyalty
Waterdrop

Bewuste dorstlesser

Graag inspireren we je met een voorbeeld van unieke promotionele producten waar andere merken en bedrijven voor kiezen. En daarin is duurzaamheid een onmisbare communicatiedrager. Neem bijvoorbeeld de ‘bedankkaartjes’ van groeipapier die wij creëerden voor waterdrop, bekend van de smaakvolle ‘cubes’ die water drinken nóg lekkerder maken. Als bedankje ontvingen de liefhebbers van deze bewuste dorstlesser een kleurrijk, milieuvriendelijk en bewust aandenken.


Waterdrop

De missie van waterdrop is om mensen te motiveren meer water te drinken. Want twee liter water per dag, zorgt voor een gezonder, langer en fijner leven. Het vijfjarig jubileum was voor waterdrop het moment om de klanten van het eerste uur te bedanken voor hun steun – én hen te stimuleren om vooral natuurlijk water te blijven drinken.


Duurzaam en sociaal-maatschappelijk betrokken

De uitdaging voor Leoprinting was om een promotioneel product te vinden dat net zo duurzaam, zorgzaam en sociaal-maatschappelijk betrokken is als waterdrop zelf. Want niet alleen helpt het bedrijf mensen zich fijner en gelukkiger voelen, ook het milieu profiteert van waterdrop. Bij elke verkochte fles, haalt waterdrop één plastic fles uit het milieu.


Een bedankje dat groeit

Die boodschap verdient het om gedeeld te worden. Daarom helpt Leoprinting waterdrop groeien. En hoe kan dit nu beter door dit kleurrijke bedrijf op te laten vallen met bedrukt groeipapier als ‘bedankkaartje’. Voor waterdrop werden kaartjes van groeipapier bedrukt in verschillende talen en verstuurd naar adressen door heel Europa. En net als voor mensen betekent ook voor de zaadjes: geen water, geen leven.


Wil jij werk maken van betrokken promotie?

Ben je op zoek naar een passend visitekaartje voor jouw bedrijf? Of wil je bestaande relaties en bezoekers verrassen met een duurzaam relatiegeschenk en een oprechte boodschap? Daag ons uit! Wij zetten jouw promotiewens om in een passend product of een volledig creatief concept. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor perfecte promotie-op-maat te bespreken.


Ontdek meer succesverhalen

Uber

Uber

Bekijk hele

Uber

Als het om internationaal ondernemen gaat, zijn het de kleine lettertjes die tellen. Zéker voor...

Corporate Identity
ESPORTS ENGINE

ESPORTS ENGINE

Bekijk hele

ESPORTS ENGINE

Brand Ambassador
Beyond Sports

Beyond Sports

Bekijk hele

Beyond Sports

Na een succesvol jaar wilde Beyond Sports iets extra’s doen voor medewerkers, klanten en relaties...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief