Waze

Waar een weg is, is Waze. Voorkom stress met de app voor realtime verkeersmeldingen en maak elke rit beter! Dat doe je niet alleen, maar samen met 140 miljoen Wazers wereldwijd. Bespaar tijd, voorkom vertraging en verminder ongelukken door de kracht van de Waze-community.

Company Loyalty
Waze

Sneller, veiliger en slimmer navigeren

Waze is een innovatieve en interactieve navigatie-app die zich onderscheidt door zijn community-gedreven aanpak. Met Waze krijg je realtime verkeersinformatie, routesuggesties en waarschuwingen van andere Waze-gebruikers. Daarnaast kun je als gebruiker ook bijdragen aan de gemeenschap door informatie over verkeerssituaties te delen, zoals ongevallen, wegwerkzaamheden en politiecontroles. Waze heeft een passie voor het verbeteren van de reiservaring van zijn gebruikers en streeft naar een veiligere en efficiëntere manier van reizen.


Waar een weg is, is Waze

Dagelijks wijzen Wazers verkeersgebruikers op vertragingen, verkeersopstoppingen en -problemen. Zo helpen zij elkaar bij het vinden van de beste en snelste route. Kaarten worden automatisch geüpdate, zodat jij altijd zorgeloos onderweg bent. Met de Wazers op kantoor als verkeersregelaars, reizen miljoenen mensen dagelijks fijner van A naar B. Om deze ‘onderwegwerkers’ te bedanken, werden zij door Waze verrast met een luxe, gepersonaliseerde JBL GO2-speaker en wenskaart. Een stukje corporate swag-and-swing om van werknemers ambassadeurs te maken.


Waardering die gezien én gehoord wordt

Iedereen houdt van waardering. En dat geldt zeker voor jouw klanten en medewerkers. Zij helpen jouw bedrijf en merk groeien en daar mogen – nee, moéten – zij voor beloond worden. Leoprinting zorgt ervoor dat jouw waardering gehoord en gezien wordt. Bij klanten én jouw personeel. Samen werken we aan tevreden klanten en medewerkers die zich nog meer identificeren met jouw organisatie. Een kleine attentie, een groot gebaar. Neem vandaag nog contact op met onze promotiespecialisten voor het perfecte personeelsgeschenk! 


Ontdek meer succesverhalen

Cartier

Cartier

Bekijk Case

Cartier

Wie denkt aan luxe, klasse en grandeur, denkt aan Cartier. Dit iconische merk onderscheidt zich...

Company Loyalty
ENGIE Nederland

ENGIE Nederland

Bekijk Case

ENGIE Nederland

De energietransitie in Nederland is in volle gang en daarin speelt ENGIE een actieve en...

Customer Loyalty
Miele

Miele

Bekijk Case

Miele

Op verzoek van de Duitse marktleider hebben wij een feestelijk personeelspakket samengesteld voor...

Company Loyalty

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief