Zitzakken Kids

 Product samenstellen
Vanaf 34,69
1.
Kleur wijzigen
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Upload uw bestand op het volgende scherm
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch.

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning.
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

De perfecte opblaasbare draagbare stoel voor uw kleintjes! Geïnspireerd door de liefde van kinderen voor het spelen met volwassen Softybags, is deze stoel speciaal ontworpen voor kinderen om te zitten als een koning of koningin.


Dankzij het lichte en compacte ontwerp kan de Softybag Chair Kids overal mee naartoe worden genomen en zowel binnen als buiten worden gebruikt. Of uw kinderen nu een pauze nodig hebben na het spelen in het park, de tuin, het strand of zelfs op de skipiste, ze kunnen de Softybag gemakkelijk in enkele seconden vullen door gewoon "lucht te happen" om een comfortabele stoel te hebben om op te rusten. De Softybag Chair Kids heeft het perfecte formaat voor kinderen om te ontspannen en plezier te hebben. En het beste deel? U kunt hem personaliseren met uw eigen tekst of logo, waardoor het een uniek en gedenkwaardig promotieproduct voor uw bedrijf wordt.  • Afmetingen: 85 x 62 x 50 cm

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor maatproducties van papieren promotionele producten, verzorgt door de specialisten van Leoprinting.

Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met Give-Aways, Premiums en Relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Net een stap verder gaan? Kom in contact met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Ga naar Leo-Group.nl

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief