Alle Relatiegeschenken Zomer

JBL Go Essential
  • Vanaf 10 stuks

Heb je jouw product niet kunnen vinden?

Laat het ons weten, we helpen je graag!

Sourcing
VINGA Baltimore koeltas
  • Vanaf 25 stuks
3-delige Bamboe BBQ-set
  • Vanaf 50 stuks
Bagagelabel van kurk
  • Vanaf 100 stuks
Oxious Promo hamamdoek
  • Vanaf 50 stuks
Ridge gerecyclede frisbee
  • Vanaf 250 stuks
Frisbee kunststof
  • Vanaf 50 stuks

Lange dagen, prachtig weer. Het is zomer! Dit is hét moment om jouw bedrijf eens extra in het zonnetje te zetten. Bij Leoprinting vind je een stralend aanbod aan de leukste en meest bruikbare zomerse relatiegeschenken voor op het strand, in het park of op de camping. Laat jouw bedrijf ‘shinen’ en laat zomerartikelen bedrukken met jouw logo of reclameboodschap. Samen maken we er een zomer van om nooit te vergeten.

Iedereen houdt van de zon. En daar kun jij met jouw bedrijf handig op inspelen. Leoprinting biedt een uitgebreide collectie van zomerse relatiegeschenken voor zichtbaarheid en promotie in de mooiste tijd van het jaar. Van bedrukte flesjes water tot zonneschermen voor in de auto en van strandballen tot verzorgingspakketten voor een zorgeloos dagje weg; bij Leoprinting kun je alle zomerartikelen bedrukken die elk uitje onvergetelijk maken. Wil je meer weten over onze relatiegeschenken voor de zomer? Laat je inspireren door onze projecten en krijg ook de zomer in je bol!
Op het strand of aan de rand van het zwembad genieten van jouw favoriete muziek? Met onze JBL- speakers worden die toch al onvergetelijke en vooral lange zomerdagen nóg specialer. En is er geen stopcontact in de buurt? Geen probleem! Deze weekendtas is voorzien van een USB-oplaadpunt, zodat je geen enkele reden hebt om eerder in te pakken. Over inpakken gesproken: met zomerartikelen bedrukken reist jouw merk de wereld rond. Vergeet je niet jouw bedrukte powerbank mee te nemen? Mis geen insta-moment, meeting of mailtje – wij houden iedereen altijd online, wáár je ook bent.
Van bakken op het strand en flaneren op de boulevard tot ontspannen op de camping en proosten op het leven: Leoprinting brengt jouw reclameboodschap stralend over met het grote aanbod aan zomerse relatiegeschenken. Wil je meer weten over zomerartikelen bedrukken of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons weten. Onze medewerkers denken graag met je mee. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en binnen 24 uur ontvang je een stralende reactie.

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief