Leomint brochure bedrukken

Kies de samenstelling van je product

Dit product is op aanvraag Dit product is op aanvraag
Formaat Kauwgom
Bedrukking verpakking Full colour
Aantal 500 wijzigen
Aantal stuks Sluiten
Aantal Prijs per stuk
125 Prijs op aanvraag
250 Prijs op aanvraag
500 Prijs op aanvraag
1,000 Prijs op aanvraag
2,500 Prijs op aanvraag
5,000 Prijs op aanvraag
10,000 Prijs op aanvraag
25,000 Prijs op aanvraag
50,000 Prijs op aanvraag
All-in bedrag
All-in per stuk
(x)
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
All-in bedrag (excl. BTW)
Incl. instel- en verzendkosten. Excl. BTW
Prijsdetails

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch.

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning.
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Op zoek naar verfrissend promotiemateriaal? Leoprinting kan voordelig kauwgom in een grote blister voor u bedrukken. Hoe leuk zou het zijn als u uw relaties een kauwgompje kan aanbieden uit een gepersonaliseerde verpakking! Kauwgom is een populair relatiegeschenk: iedereen kan wel eens een kauwgompje gebruiken, na een maaltijd of als opfrissertje tussendoor. Herinner uw klanten of potentiële klanten aan uw bedrijf, iedere keer als ze een kauwgompje pakken!


De perfecte communicatiedrager
Een grote blisterverpakking kauwgom biedt een mooi oppervlak, waarop de boodschap van uw bedrijf uitstekend tot zijn recht komt. Gaat u voor kauwgomblisters van Leoprinting, dan kiest u automatisch voor kauwgom van topkwaliteit in de populaire smaak Smashmint. Naast een grote blister van 9 stuks, leveren wij ook Mentos® kauwgom in blisters van 6 of 12 stuks. U kiest de variant die bij uw bedrijf past!

Leoprinting denkt met u mee
Weet u al hoe uw kauwgom in blisterverpakking eruit moet komen te zien? Bij Leoprinting kunt u zelf een ontwerp aanleveren, maar kunnen we u ook uitstekend adviseren over het beste ontwerp voor uw eigen kauwgomverpakking. Onze specialisten weten precies hoe uw boodschap het beste uit de verf komt en denken graag met u mee. Neem contact met ons op en laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden, of vraag gratis een offerte aan!

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor maatproducties van papieren promotionele producten, verzorgt door de specialisten van Leoprinting.

Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met Give-Aways, Premiums en Relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Net een stap verder gaan? Kom in contact met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Ga naar Leo-Group.nl

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief