Hardcover tissuebox bedrukken

Kies de samenstelling van je product

Dit product is op aanvraag Dit product is op aanvraag
Formaat Driehoek
Bedrukking verpakking 1 Kleur
Aantal 2500 wijzigen
Aantal stuks Sluiten
Aantal Prijs per stuk
500 Prijs op aanvraag
1,000 Prijs op aanvraag
2,500 Prijs op aanvraag
5,000 Prijs op aanvraag
10,000 Prijs op aanvraag
25,000 Prijs op aanvraag
50,000 Prijs op aanvraag
All-in bedrag
All-in per stuk
(x)
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
All-in bedrag (excl. BTW)
Incl. instel- en verzendkosten. Excl. BTW
Prijsdetails

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch.

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning.
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Een hard cover tissuebox laten bedrukken betekent een slimme investering in uw promotiemateriaal. Deze tissueboxen gaan langer mee dan de gemiddelde kartonnen tissuebox en maken daarmee ook langer kwalitatieve promotie voor uw bedrijf! Iedereen heeft wel eens een tissue nodig. En dat maakt hard cover tissueboxen inzetbaar voor elke doelgroep. Maak gebruik van deze kans en laat uw tissueboxen bedrukken bij dé specialist in gepersonaliseerde give-aways: Leoprinting!

Tissueboxen in alle soorten en maten
Door hun grote te bedrukken oppervlak zijn tissueboxen een krachtig advertentiemiddel voor ieder bedrijf. Kiest u voor een hard cover tissuebox, dan kiest u voor een duurzaam product voor de langere termijn. Op zoek naar een voordeligere optie met hetzelfde bereik? Leoprinting heeft ook een brede range simpelere tissuedozen, gemaakt van dunner karton. Zo vindt u altijd een ontwerp dat bij uw stijl en uw budget past!

Altijd professioneel advies
Onze specialisten weten exact hoe ze uw bedrijf het beste naar voren kunnen laten komen op een hard cover tissuebox. Ze helpen u graag het ideale ontwerp voor uw tissuedoos te kiezen. Creativiteit en kwaliteit staan bij ons voorop! Natuurlijk kunt u ook uw eigen design aanleveren, waarmee zij voor u aan de slag gaan. U bepaalt hoe u de samenwerking ziet! Vul vandaag nog een aanvraag in voor uw hard cover tissueboxen, dan komen wij binnen 24 uur bij u terug met een op maat gemaakte offerte.

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor maatproducties van papieren promotionele producten, verzorgt door de specialisten van Leoprinting.

Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met Give-Aways, Premiums en Relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Net een stap verder gaan? Kom in contact met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Ga naar Leo-Group.nl

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief