Promotiemateriaal

Wij ontwikkelen, organiseren, voeren uit en helpen bij de realisatie van het project. 


De inzet van Relatiegeschenken, Premiums en Give-Aways zijn verkoop bevorderende acties, oftewel Sales Promotions. Deze producten worden vaak ingezet met bepaalde doelen zoals extra omzet, naamsbekendheid of een blijk van waardering. pagina van Leo Sales Promotions, vind je een groot assortiment aan promotionele producten die eenvoudig en snel te bestellen zijn.

Bedrukking via Leoprinting
Bij Leoprinting worden jouw gekozen producten bedrukt en dus gepersonaliseerd. Onze studio verzorgt uw opdracht vanaf digitale proef tot aan goedkeuring en productie. Heeft u geen ontwerp? Maak dan gebruik van onze creatieve professionals.

Een stap verder gaan
Wilt u liever persoonlijk contact, bent u op zoek naar een speciaal product of wilt u iets volledig op maat laten maken? Graag gaan wij samen met de klant net een stap verder voor een mooi resultaat. Neem direct contact met ons op, onze specialisten helpen uw graag verder.

Waarom Give-aways?
Give-Aways zijn presentjes, meestal voorzien van de naam of logo van het bedrijf dat uit promotionele overwegingen door een bedrijf wordt weggeven aan relaties en cliënten. Deze Give-Aways worden vaak ingezet in grotere hoeveelheden tegen zo laag mogelijke kosten. Heeft u een beurs of wilt u een guerilla campagne opzetten en op deze manier meer naamsbekendheid genereren en achteraf weten wat de impact hiervan is geweest? Wij vinden het leuk om samen met uw doelen te realiseren en de successen te vieren.

Wat zijn Premiums?
Premiums, promotionele producten met of zonder logo, die men ontvangt bij de aanschaf van een bepaald artikel om klantentrouw te belonen of om een eerste aanschaf te creëren. Het werkt omzet verhogend, goede voorbeelden hiervan zijn: de Flippo’s van Smiths, de Wuppie’s van Albert Heijn en Delftsblauwe huisjes van KLM. Het leuke aan deze acties is dat ze het merk ook meer bekendheid geven en het succes ervan meetbaar is. 

Wat zijn Relatiegeschenken?
Een relatiegeschenk ontvangen is altijd leuk. Dit geeft de waardering weer van uw relatie en vaak is het einde van het jaar een mooi moment om hier blijk van te geven. Het is altijd leuk om samen een mooi geschenk te maken die een blijvende indruk achterlaat bij uw relatie.

Wilt u op een creatieve manier uw waardering uitdrukken? Leoprinting beschikt over een studio en een creatief team. Hierdoor zijn wij in staat relatiegeschenken op maat te bedenken en te creëren. Daarnaast verkopen wij ook kant en klare pakketten  en brievenbus cadeaus zoals thema pakketten en Kerst- en Eindejaargeschenken.

Direct contact

Merchandising-cocacola

Meer dan alleen het bedrukken van papier.

Een aangename kennismaking

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief