KleinGeluk

Iedereen verdient een zorgeloze, fijne oude dag. KleinGeluk zet zich dagelijks in voor betekenisvolle ouderenzorg. Dat doen de zorgprofessionals met oprechte aandacht voor cliënten en een positieve benadering van de oude dag. Zo creëert KleinGeluk kleine persoonlijke geluksmomenten, die een dag kleuren.

Company Loyalty
KleinGeluk

De beste kwaliteit van leven

KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. De focus van de zorgspecialist, een goed thuis in de wijken van Apeldoorn, ligt op de kracht en betekenis van kleine, maar juist zo waardevolle geluksmomenten in het leven van cliënten. Kwaliteit van leven staat centraal bij KleinGeluk. De zorg- en dienstverlening is dan ook kleinschalig, persoonlijk en altijd gericht op de wensen en behoeften van ouderen. 


Waardevolle geluksmomenten, voor iedereen

KleinGeluk is lieve mensen om je heen en kwalitatieve zorg van grote waarde. De vele medewerkers en vrijwilligers die zich keihard inzetten voor het geluk van anderen, worden nu zelf een keer in het zonnetje gezet. Samen met Leoprinting bezorgt KleinGeluk de zorgprofessionals een geluksmomentje. Met gepersonaliseerde IMPACT-waterflessen en flesjes antibacteriële gel, zorgen we er samen voor dat iedereen binnen de organisatie zowel goed voor zichzelf als anderen kan zorgen. Leuk weetje? Vanuit onze IMPACT-collectie doneren wij 2% van de opbrengst aan Water.org. Een wereldwijde non-profitorganisatie die zich inzet voor veilig en toegankelijk water en sanitaire voorzieningen. Kortom, klein gebaar, grote impact!


Elke dag is een kans om te geven 

Loyaliteit is niet te koop, loyaliteit verdien je. Jouw trouwe medewerkers en vaste klanten, daar kun je niet dankbaar genoeg voor zijn. Al die extra uren, tomeloze inzet en het vertrouwen in jouw bedrijf. Dat vraagt om een stukje waardering. Leoprinting helpt je bij het versterken van jouw betrokkenheid en zichtbaarheid. Met onze passie voor perfecte promotie word jij een werkgever die dankbaarheid uitdeelt. Want ondernemen is teamwork. En dat mag iedereen weten.


Ontdek meer succesverhalen

Van der Valk

Van der Valk

Bekijk Case

Van der Valk

Een zorgeloze overnachting begint met het gevoel van thuis. Samen met Van der Valk Hotels bezorgt...

Corporate Identity
The 52 Drop Project

The 52 Drop Project

Bekijk Case

The 52 Drop Project

Design ontmoet design. Voor The 52 Drop Project ontwikkelde Leoprinting een unieke klantervaring,...

Brand Awareness
Kuehne+Nagel

Kuehne+Nagel

Bekijk Case

Kuehne+Nagel

Het vastberaden verbinden van mens en product. Kuehne+Nagel stuurt al meer dan een eeuw de...

Corporate Identity

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief