Personalisatie

Om iets te vieren, iemand te bedanken of gewoon een middel om uw waardering te tonen. Er zijn vele gelegenheden voor een relatiegeschenk. De trend en focus ligt tegenwoordig in hoge mate op de bruikbaarheid en duurzaamheid van een geschenk, en terecht. Wie wil er nu een geschenk geven dat tegen deze algemene trend ingaat? Dus ervoor zorgen dat u het juiste geschenk kiest is essentieel!


personalisatie-brand-it
personalisatie-sleeve-it
personalisatie-wrap-it
personalisatie-ship-it

Wij gaan nog een stap verder. De extra waarde van een relatiegeschenk ligt in het logo en de boodschap die wordt toegevoegd. Omdat we allemaal geneigd zijn om te vergeten wie een bepaald geschenk heeft aangeboden, is het van cruciaal belang om het effect van uw relatiegeschenk te maximaliseren. Dit is waar je aan moet denken om van jouw relatiegeschenk een onvergetelijk cadeau te maken.


Brand it


Vrijwel elk product kan worden gepersonaliseerd. Er zijn tal van technieken waarmee u een bedrijfsnaam of logo op een product kunt plaatsen. Dit is afhankelijk van het materiaal waarvan het product gemaakt is, het beschikbare oppervlak en het gewenste effect.


Direct contact

Brand_it_banner

leuchtturm-personal

Maak het nog persoonlijker!


Een jubileum, een diploma of een promotie vieren is een gedenkwaardig moment. Maak een cadeau nog persoonlijker door de naam van de ontvanger of een specifieke tekst op het product of de sleeve te plaatsen. 


Hoe werkt dat? Heel eenvoudig! Wij bieden individuele personalisatie of zogenaamde ‘Variabele Data Printing’ (VDP) op veel items uit ons assortiment die kunnen worden gedecoreerd.


Adviseer mij hierover


Sleeve it


Een gepersonaliseerde sleeve verbetert de waargenomen waarde van een product en biedt des te beter een kans om de bedrijfs- of evenementboodschap te benadrukken! Het verspreiden van de boodschap was nog nooit zo makkelijk.


Unieke, stijlvolle en onvergetelijke verpakking. Ideaal voor evenementen of andere gelegenheden en eenvoudig te realiseren in slechts 3 stappen:


  1. Kies een product uit de geselecteerde items 
  2. Ontwerp je eigen sleeve (Grafische ondersteuning mogelijk) 
  3. Stuur je artwork op en we creëren jouw eigen verpakking!

Offerte aanvragen

Sleeve_it_banner

Wrap_it_banner

Wrap it


Je wilt er graag iets speciaals van maken dat hoort bij de gelegenheid van het geefmoment. Nu heb je de kans om dit belangrijke detail door ons te laten verzorgen in de vorm van een geschenk inpakt in cadeaupapier.


  • Kies uit 6 verschillende dessins (zie onder) 
  • Maakt jouw cadeau helemaal af 
  • Service die 100% ontzorgt

Offerte aanvragen


Jingle Bells

Jingle Bells

Stars

Stars

Silver Dots

Silver Dots

Royal Blue

Royal Blue

Metallic Blue

Metallic Blue

Silver Swirl

Silver Swirl


Ship it


Om je producten te overhandigen zijn er twee opties:


  • Laat je gekozen producten versturen naar 1 adres en verspreid ze zelf uit aan je werknemers op een event.
  • Heb je liever dat we alles uit handen voor je nemen? Ook kunnen we jouw gepersonaliseerde producten versturen naar alle individuele ontvangers. Het enige wat we hiervoor nodig hebben is een door jouw aangeleverde adressenlijst!

Direct contact

DHL-leoprinting

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief