Pennen bedrukken

Altijd uw merk in het zicht


  • Laser gravering
  • Kleuren bedrukking
  • Diverse merken en eigen merk
  • Geschenkverpakkingen

Pennen in diverse stijlen, kleuren en afwerkingen
Bij Leoprinting vindt u een grote diversiteit aan pennen die geschikt zijn voor een print of bedrukking. Bent u op zoek naar een goedkope pen, die ook in grotere oplages goed betaalbaar blijft? Of zoekt u een pen die ook niet zou misstaan als persoonlijk relatiegeschenk? Bekijk ons assortiment en kies een set pennen die bij uw bedrijf en uw huisstijl past.


Pennen laten bedrukken is een effectieve manier om uw bedrijf nog meer onder de aandacht te brengen. Hoewel steeds meer communicatie digitaal uitgevoerd wordt, is een pen nog altijd een populaire give-away en wordt er bij ieder bedrijf gretig gebruik van gemaakt. Bij Leoprinting kunt u diverse typen pennen snel en voordelig laten bedrukken. Bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo, uw bedrijfsnaam of met een pakkende tekst. En wilt u een leuk pakket samenstellen? Denk dan ook eens aan leuke memoblokken bij uw pennen. Handig voor snelle notities! 


Online een offerte aanvragen
Een prijsopgave voor het bedrukken van uw pennen kunnen we gemakkelijk en snel voor u regelen. Vraag direct online een offerte aan en geef daarin de gewenste oplage, het type pennen en het type bedrukking aan. Binnen 24 uur heeft u een reactie van ons verkoopteam! En wilt u liever eerst overleggen over het ideale ontwerp van uw pennen? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee!