Gestanst schrijfblok bedrukken

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzigen
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch.

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning.
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Wilt u een schrijfblok laten bedrukken, maar bent u op zoek naar iets wat echt in het oog springt? Kies dan voor een gestanst schrijfblok. Hiermee hebt u nog steeds de handige eigenschappen van een standaard schrijfblok, maar dan in een opvallende vorm! Schrijfblokken zijn populaire relatiegeschenken: waar andere promotieartikelen vaak in een la verdwijnen, worden schrijfblokken over het algemeen gretig gebruikt. Voor langere tijd! Ze zijn dus bij uitstek geschikt als promotiemateriaal.

Gestanste schrijfblokken op maat
Bij Leoprinting hebben we de materialen, de expertise en de capaciteiten om het perfecte schrijfblok voor uw bedrijf te maken. Met een grote diversiteit aan stansvormen kunnen we een afgemeten ontwerp voor u maken. U kunt zelf ideeën aanleveren voor het design, maar u kunt ook gebruik maken van de kennis en ervaring van onze medewerkers. Zowel voor de omslag als voor het binnenmateriaal van het schrijfblok zijn bedrukkingen in 1, 2, 3 kleuren of full colour mogelijk.

Uw schrijfblokken snel en gratis bezorgd
Een voordeel van gestanste schrijfblokken bestellen bij Leoprinting is onze snelle afhandeling. Het bedrukken van schrijfblokken gebeurt in eigen beheer, waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast kunnen we altijd flexibel inspringen op uw wensen. De verzending van onze schrijfblokken is bovendien helemaal gratis!

Meer weten?
Wilt u meer informatie over het bedrukken van gestanste schrijfblokken? Onze medewerkers vertellen u graag meer over mogelijkheden op het gebied van stansvormen, afmetingen en kleurstellingen. Neem gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor maatproducties van papieren promotionele producten, verzorgt door de specialisten van Leoprinting.

Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met Give-Aways, Premiums en Relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Net een stap verder gaan? Kom in contact met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Ga naar Leo-Group.nl

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief