Notitieblokken kopgehecht

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzigen
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch.

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning.
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Op zoek naar een manier om uw bedrijf positief onder de aandacht te brengen? Wat dacht u van een notitieblok kopgehecht met omslag? Deze notitieblokken hebben een mooie omslag, die de notitiepagina’s altijd in goede staat houden. Dat maakt ze een geliefd item op ieder kantoor! De beschermende omslag geeft een prachtig groot oppervlak om uw boodschap op te communiceren. Kies dus voor kopgehechte notitieblokken met omslag en laat Leoprinting ze voor u bedrukken!

Altijd een bron van inspiratie
Onze notitieblokken kopgehecht met omslag zijn slechts één van de mogelijkheden die Leoprinting biedt op het gebied van bedrukte relatiegeschenken. Dankzij onze vele jaren ervaring in onze branche weten we u altijd de meest succesvolle opties te bieden. We kennen uw markt en weten hoe we uw boodschap het beste over kunnen brengen op klanten, potentiële klanten en andere relaties. Voor een eerste kennismaking kunt u eens een kijkje nemen tussen de voorbeelden van bedrukkingen die Leoprinting voor klanten realiseerde.

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!
Wilt u op korte termijn uw notitieblokken met omslag gaan uitdelen? Vraag dan vandaag nog uw offerte aan en ontdek hoe snel wij uw relatiegeschenken kunnen realiseren. Binnen 24 uur hebt u al een reactie op uw offerteaanvraag en kunnen we voor u aan de slag. Onze specialisten zitten bovendien altijd vol ideeën om uw logo of huisstijl zo mooi mogelijk uit de verf te laten komen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Graag wisselen we met u van gedachten over de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor maatproducties van papieren promotionele producten, verzorgt door de specialisten van Leoprinting.

Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met Give-Aways, Premiums en Relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.    Bekijk Sales Promotions

LeoGroup

Net een stap verder gaan? Kom in contact met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Ga naar Leo-Group.nl

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief