Jubileumboeken

Zakelijke jubilea en speciale momenten

Een zakelijk jubileum is het ideale moment om jouw bedrijfsverhaal te delen met de rest van de wereld. Een op maat gemaakt jubileumboek neemt de lezer mee in de historie van jouw bedrijf, evenals jouw visie op ondernemen, succesverhalen, uitdagingen en ambities. Samen kiezen we voor een pakkend thema en vormgeving die perfect bij het bedrijf past. Unieke verhalen, interviews, klantportretten, fotografie, vormgeving: wij nemen het hele proces uit handen voor een ijzersterk jubileumboek dat relaties, medewerkers, klanten boeit. 

Zij gingen je voor...

Wist je dat een jubileumboek ook kan worden ingezet als uitstekend marketing en PR-middel? Warenhuis De Bijenkorf, interieurspecialist Gispen, staalproducent Tata Steel, huisdierspecialist Beaphar: allemaal succesvolle bedrijven met een sterk verhaal, verteld en uitgegeven in een jubileumboek.

Meer dan Jubileumboeken

Een boek op maat versterkt de positionering en de merkbeleving van een bedrijf voor langere tijd. Mits het concept ijzersterk is. Heeft jouw bedrijf (nog) geen jubileum bereikt, maar heb je wel een goed verhaal waarmee je mensen wilt inspireren? Of wil je klanten of medewerkers op een unieke manier bedanken met een uniek boek? Dan ben je bij Leoprinting aan het juiste adres! Samen met onze uitgeverij gaan we aan de slag met jouw unieke concept. 

Start met het schrijven van jouw succesverhaal 

Ben je op zoek naar een uniek concept voor de promotie van jouw bedrijf, product of dienst? Met Leoprinting creëer je praktische, inspirerende en onderscheidende themaboeken, geschenkboeken, jubileumboeken en maatwerkboeken om trots op te zijn. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met onze promotiespecialisten. We vertellen je graag meer over onze boekgeschenken, bedrukkingsmogelijkheden, formaten, ontwerp en productie. Tijd voor een nieuw hoofdstuk!

Leoprinting brengt jouw verhaal tot leven.

Schrijf een nieuw hoofdstuk voor zakelijke promotie.

Meer over Geschenkboeken

Wil jij een boek laten drukken en ontwikkelen voor een speciale gelegenheid of een uniek inkijkje in jouw bedrijf? Leoprinting brengt jouw verhaal tot leven.

Kookboeken

Is het tijd om jouw verhaal te delen met de rest van de wereld? Een zakelijk jubileum is hier het ideale moment voor. 

Themaboeken

Voor het blijvend herinneren van een speciaal moment in de historie van jouw bedrijf, zijn themaboeken steeds vaker een onderdeel van een bredere marketingstrategie. 


Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief