Geschenkboeken

Een nieuw hoofdstuk in zakelijke promotie

Op maat gemaakte boeken zijn het perfecte middel voor het vertellen van een goed zakelijk verhaal. Wil jij een zakelijk boek ontwikkelen voor een speciale gelegenheid, een bijzonder jubileum of een uniek inkijkje in jouw bedrijf? Leoprinting brengt jouw verhaal tot leven!

Kookboeken, jubileumboeken en themaboeken

Wij bieden een ruime keuze uit verschillende boeken van hoge kwaliteit voor elke gelegenheid, waarmee je medewerkers en relaties kan inspireren en verrassen: een bijzondere uitgave waarmee je jouw bedrijfsverhaal tot leven brengt en relaties versterkt.

Jubileumboeken

Een zakelijk jubileum is het ideale moment om jouw bedrijfsverhaal te delen met de rest van de wereld. Een op maat gemaakt jubileumboek neemt de lezer mee in de historie van jouw bedrijf, evenals jouw visie op ondernemen, succesverhalen, uitdagingen en ambities. Samen kiezen we voor een pakkend thema en vormgeving die perfect bij het bedrijf past.

Kookboeken

Met een eigen kookboek heb jij als bedrijf een succesrecept in handen. Ga voor een volledig op maat gemaakt kookboek met de beste recepten van jouw medewerkers, restaurant, winkel of personaliseer een bestaand kook- of themaboek met jouw logo of eigen inleiding. Zo'n originele, persoonlijke gift valt gegarandeerd in de smaak? 

Themaboeken

Heeft jouw bedrijf (nog) geen jubileum bereikt, maar heb je wel een goed verhaal waarmee je mensen wilt inspireren? Of wil je klanten of medewerkers op een unieke manier bedanken met een uniek boek? Zoals met de leukste wandel- of fietsroutes die betrekking hebben op jouw bedrijf, inspirerende kernwaarden of een indrukwekkende historie? 

Start met het schrijven van jouw succesverhaal

Wil je het ontwerp, de vormgeving, de tekstuele invulling en fotografie van jouw ‘bedrijfsboek’ volledig uit handen geven? Onze specialisten helpen je graag bij het ontwikkelen van een echte ‘bestseller’. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op. We vertellen je graag meer over onze boekgeschenken, bedrukkingsmogelijkheden, formaat, ontwerp en productie. Tijd voor een nieuw hoofdstuk!
Contact

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief