Themaboeken en Geschenkboeken

Themaboeken en geschenkboeken voor bedrijven 

Themaboeken en geschenkboeken zijn de perfecte manier voor het vertellen van een goed zakelijk verhaal. Wil jij een boek laten drukken en ontwikkelen voor een speciale gelegenheid, een bijzonder jubileum of een uniek inkijkje in jouw bedrijf? Leoprinting brengt jouw verhaal tot leven.

Een nieuw hoofdstuk in zakelijke promotie

Boeken zijn voor de eeuwigheid. En dat maakt themaboeken, geschenkboeken en jubileumboeken tot relatiegeschenken en giveaways die klasse uitstralen. Leoprinting helpt je van kaft tot vormgeving bij het schrijven van dit nieuwe hoofdstuk in zakelijke promotie. Welke boodschap je ook wilt delen met jouw relaties, (nieuwe) klanten of medewerkers van het eerste uur; een bijzondere uitgave voegt waarde toe aan het verhaal van jouw bedrijf en versterkt relaties. Wij bieden een ruime keuze uit verschillende boeken van hoge kwaliteit voor élke gelegenheid. Verras, inspireer en breng jouw bedrijfsverhaal tot leven.

Maatwerkboeken: wij brengen jouw verhaal in beeld 

Geschenkboeken zijn een geschikt promotiemiddel of relatiegeschenk voor elke organisatie, klein en groot. Want Leoprinting zou Leoprinting niet zijn als we niet voor elke ondernemer een totaaloplossing in huis zouden hebben. Wil je het ontwerp, de vormgeving, de tekstuele invulling en fotografie van jouw ‘bedrijfsboek’ volledig uit handen geven? Onze creatieve specialisten helpen je graag bij het schrijven van een echte ‘bestseller’. Je kunt het gehele proces voor het ontwikkelen van maatwerkboeken bij Leoprinting onderbrengen. Zet een belangrijke boodschap extra kracht bij, haal een leuke giveaway in huis met maatwerkboekjes en deel jouw kennis met bestaande en nieuwe klanten. Praktische promotie en creatieve concepten voor een ijzersterke merkbeleving.

Start met het schrijven van jouw succesverhaal

Ben je op zoek naar een uniek concept voor de promotie van jouw bedrijf, product of dienst? Met Leoprinting creëer je praktische, inspirerende en onderscheidende themaboeken, geschenkboeken, jubileumboeken en maatwerkboeken om trots op te zijn. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met onze promotiespecialisten. We vertellen je graag meer over onze boekgeschenken, bedrukkingsmogelijkheden, formaten, ontwerp en productie. Tijd voor een nieuw hoofdstuk!

Leoprinting brengt jouw verhaal tot leven.

Schrijf een nieuw hoofdstuk voor zakelijke promotie.

Jubileumboeken

Is het tijd om jouw verhaal te delen met de rest van de wereld? Een zakelijk jubileum is hier het ideale moment voor.

Kookboeken

Of je nu in de horeca actief bent of niet: iedereen is gek op lekker eten. Ooit gedacht aan een kookboek met de lekkerste recepten van en voor collega's? 

Themaboeken

Voor het blijvend herinneren van een speciaal moment in de historie van jouw bedrijf, zijn themaboeken steeds vaker een onderdeel van een bredere marketingstrategie. 


Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief