Themaboeken en Geschenkboeken

Themaboeken en geschenkboeken voor bedrijven

Themaboeken en geschenkboeken zijn de perfecte manier voor het vertellen van een goed zakelijk verhaal. Wil jij een boek laten drukken en ontwikkelen voor een speciale gelegenheid, een bijzonder jubileum of een uniek inkijkje in jouw bedrijf? Leoprinting brengt jouw verhaal tot leven.

Een nieuw hoofdstuk in zakelijke promotie 

Boeken zijn voor de eeuwigheid. En dat maakt themaboeken, geschenkboeken en jubileumboeken tot relatiegeschenken en giveaways die klasse uitstralen. Leoprinting helpt je van kaft tot vormgeving bij het schrijven van dit nieuwe hoofdstuk in zakelijke promotie. Welke boodschap je ook wilt delen met jouw relaties, (nieuwe) klanten of medewerkers van het eerste uur; een bijzondere uitgave voegt waarde toe aan het verhaal van jouw bedrijf en versterkt relaties. Wij bieden een ruime keuze uit verschillende boeken van hoge kwaliteit voor élke gelegenheid. Verras, inspireer en breng jouw bedrijfsverhaal tot leven.

Jubileumboeken

Een zakelijk jubileum is het ideale moment om jouw bedrijfsverhaal te delen met de rest van de wereld. Een op maat gemaakt jubileumboek neemt de lezer mee in de historie van jouw bedrijf, evenals jouw visie op ondernemen, succesverhalen, uitdagingen en ambities. Samen kiezen we voor een pakkend thema en vormgeving die perfect bij het bedrijf past.

Kookboeken

Met een eigen kookboek heb jij als bedrijf een succesrecept in handen. Ga voor een volledig op maat gemaakt kookboek met de beste recepten van jouw medewerkers, restaurant, winkel of personaliseer een bestaand kook- of themaboek met jouw logo of eigen inleiding. Zo'n originele, persoonlijke gift valt gegarandeerd in de smaak? 

Themaboeken

Heeft jouw bedrijf (nog) geen jubileum bereikt, maar heb je wel een goed verhaal waarmee je mensen wilt inspireren? Of wil je klanten of medewerkers op een unieke manier bedanken met een uniek boek? Zoals met de leukste wandel- of fietsroutes die betrekking hebben op jouw bedrijf, inspirerende kernwaarden of een indrukwekkende historie? 

Maatwerkboeken: wij brengen jouw verhaal in beeld

Themaboeken zijn een geschikt promotiemiddel of relatiegeschenk voor elke organisatie, klein en groot. Want Leoprinting zou Leoprinting niet zijn als we niet voor elke ondernemer een totaaloplossing in huis zouden hebben. Wil je het ontwerp, de vormgeving, de tekstuele invulling en fotografie van jouw ‘bedrijfsboek’ volledig uit handen geven? Onze creatieve specialisten helpen je graag bij het schrijven van een echte ‘bestseller’. Je kunt het gehele proces voor het ontwikkelen van maatwerkboeken bij Leoprinting onderbrengen. Zet een belangrijke boodschap extra kracht bij, haal een leuke giveaway in huis met maatwerkboekjes en deel jouw kennis met bestaande en nieuwe klanten. Praktische promotie en creatieve concepten voor een ijzersterke merkbeleving.

Start met het schrijven van jouw succesverhaal

Wil je het ontwerp, de vormgeving, de tekstuele invulling en fotografie van jouw ‘bedrijfsboek’ volledig uit handen geven? Onze specialisten helpen je graag bij het ontwikkelen van een echte ‘bestseller’. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op. We vertellen je graag meer over onze boekgeschenken, bedrukkingsmogelijkheden, formaat, ontwerp en productie. Tijd voor een nieuw hoofdstuk!

Contact

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief