Filters
0 Producten
|
Wil jij relaties, jouw bezoekers, klanten, vrijwilligers of medewerkers eens echt in het zonnetje zetten? Dan zijn de originele bedankjes van Leoprinting de manier om iemand te verrassen. Als aandenken aan een geslaagd evenement, een hart onder de riem of gewoon omdat geven veel leuker is dan nemen. Onze unieke relatiegeschenken bieden voor elk budget een passende oplossing. Ontdek het uitgebreide assortiment aan giveaways voor elke gelegenheid!
Iedereen wordt blij van cadeautjes. Zeker als je hier ook echt iets aan hebt. Daarom hebben wij de leukste en meest originele bedankjes voor je op een rij gezet. Van kleurrijk groeipapier tot het duurzaam opladen van telefoons en van dorstlessers tijdens het sporten tot smakelijke traktaties achteraf; voor elke branche en voor elke gelegenheid vind je bij Leoprinting een ‘geschenk uit de hemel’. Laat jouw relatiegeschenken bedrukken met een bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap en blijf opvallen!
Een persoonlijk bedankje, een stukje waardering, een relatiegeschenk om een nieuwe samenwerking te beklinken... Of je nu iets te vieren hebt of wilt laten zien dat je voor iemand klaarstaat, originele bedankjes vallen altijd in de smaak. Vrijwel alle zakelijke bedankjes uit ons assortiment zijn uit voorraad leverbaar. Laat geen kans voorbijgaan om jouw dankbaarheid te tonen en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt direct een gratis digitaal ontwerp van jouw unieke giveaway! Dat klinkt als muziek in de oren, toch?
Leoprinting is gespecialiseerd in de promotie van jouw bedrijf. Op élk vlak. Ontdek het veelzijdige aanbod van originele bedankjes en handige giveaways voor elk budget. Bestel deze giveaways snel en eenvoudig via onze website en verras relaties, klanten en bezoekers met een leuk – én handig – aandenken aan jouw bedrijf of evenement. Ben je benieuwd hoe wij werk maken van promotie en je helpen bij de online en offline marketing van jouw bedrijf? Neem dan een kijkje bij onze projecten en laat je inspireren door onze veelzijdige oplossingen voor meer zichtbaarheid.

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief